Vállalat
Világszerte évről évre több millió szelepet gyártunk a HERZ márkanév alatt, amelyek számtalan épületben kerülnek beépítésre. A beépítést követően a HERZ szelepek karbantartás vagy szerviz igénye nélkül is évekig üzemelnek. Ahol HERZ szelepek kerülnek beépítésre – lakásokban, irodákban, iskolákban és óvodákban, várakban és kastélyokban – kellemes hőmérséklet és fűtési komfort biztosított.

Munkatársaink a vállalat 1896-os megalakulása óta ennek a célnak az elérése érdekében dolgoznak. A szelepek gyártása és nemzetközi marketingje kapcsán speciális tudásbázissal és tapasztalattal rendelkezünk, ez az oka, hogy számos nemzetközileg fontos épületben HERZ szelepek kerülnek beépítésre. A termékeink ezen épületekben való felhasználása bizonyos tekintetben a HERZ számára speciális kihívás, legyen az kulturális jellegu épület, építészeti mestermu, eromu, kutatóintézet, hangversenyterem, bank, kórház vagy repülotér. Összefoglaltan áttekinthetok azok a rangos épületek, amelyekben HERZ szelepek üzemelnek. Ügyfeleinknek és partnereinknek, akik a HERZ szelepek alkalmazása mellett döntenek, minoséget, igényes kivitelezést, kedvezo ár-teljesítmény arányt és hatékony muszaki megoldásokat, valamint megfelelo támogatást ajánlunk.

Természetesen minden munkatársunk tisztában van azzal, hogy a HERZ csak akkor tudja megorizni sikeres pozícióját, ha a HERZ márkanevu szelepek folyamatos továbbfejlesztése megvalósul, illetve ha ügyfeleink és partnereink számára a támogatás és a szerviz szolgáltatás még átfogóbbá válik.

Elsodleges célunk nem csupán a jól ismert épületek hosszú listájának további növelése (amelyet minden esetben frissítünk), hanem az Önökkel, a kereskedelmi és beépítéssel foglalkozó vállalatokkal, a tervezokkel, a hatósági szervekkel és a magán beruházókkal való még szorosabb együttmuködés. Nem célunk névtelen vállalatcsoportként muködni, folytatni kívánjuk az olyan cégként való muködést, amelynek munkatársai az Önök rendelkezésére állnak és támogatást biztosítanak az Önök számára