HERZ a HUNGAROTHERM 2013 kiállításon

 

Ismét eljött a Hungarotherm kiállítás ideje, amikor a szakma vezető gyártói bemutathatják újdonságaikat, termékeiket a szakmai közönség számára, valamint az építtetők széles látogató seregének.

A HERZ az idei megmérettetésen mindegyik termékcsoportját bemutatta a tisztelt látogatóknak, így a már megszokottnak mondható fűtéstechnikai szerelvényeken túl bemutattuk a Biomassza kazánok egyik másik fajtáját. A Biomassza kazánok Európa vezető kazánjai közé tartoznak, amit a kiállításon is tapasztalhattunk, hiszen rendkívül széles érdeklődői réteg kereste a kazánokat, akik információval telítve hagyták el a kiállítási területet.

Ezen kívül megtekinthették a csaptelep kínálatunk mellett a golyóscsap termékskálánkat is, melyek fűtési-, hűtési-, használati melegvízellátási golyóscsapok, és mellettük bemutattuk az újdonságnak számító gázos csapjainkat is.

A kiállításról elmondható, hogy nagy sikerrel zárult, a jelen gazdasági helyzet ellenére igenis vannak érdeklődők, akik felújítani, építeni szeretnének, igaz kisebb létszámban. Őket szólítottuk meg a kiállítással.